Anmälning till Flyinge, chek!

Ja, nu har jag anmält att jag ska vara med på "Prova-på-dagen" på Flyinge, eftersom jag har sökt Hippologiprogrammet till Gymnasiet. 7 maj blir det info om utbildningen, guidning o ridning, för att få en möjlighet att prova på Flyinges hästar o se anläggningen. Gissa vem som längtar!



Idag ted jag Tara samtidigt som Ebba red Pokahontas o Lina red Mozart. Tara kändes lite ovillig o seg i början, men, precis som igår, så slappnade hon av efterhand o gick bättre o bättre. Hon gick någorlunda i form o lyssnade finfint! Trots att hon är lite "ponnyig", har kort steg o är mycket ponny, så känns det som om hon nog kan gå väldigt bra, bara både hon o jag anstränger sig mycket.
Efter att vi hade ridit så spolade vi av Tara, o jag tror att vi blev lika blöta som Tara, i alla fall nästan... Aja, när hon väl var ute i hagen så var hon så söt, hon kunde inte bestämma sig för om o var hon skulle rulla sig. I alla fall inte så länge vi stog o tittade på henne, så bara för att liksom, så rullade sig både Mozart o Agge i hagarna bredvid, medan Tara bara stog o tittade på dom.



                                                                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0