OM OSS

Sara :)



Jag heter Sara och ridit i tre år!
Men jag har tillbringat 3,5 år i stallet då jag gick en "lära känna hästen"-kurs innan jag började rida :) Har ridit på ridskola i ca 2,5 år, slutade i höstas (hösten 2010) för att satsa på ridning med min dåvarande medryttarponny. Tyvärr varade det inte länge och hon fick avlivas i september!

Jag har sedan dess testat 2 ponnyer, men kännde att ingen av dem passade mig. Så jag fortsatte att leta och hittade Blondie, eller det var pappa :P Hans arbetskompis har en fru som har hästar och dem behövde hjälp! Så jag åkte och kollade på Blondie och hon var hur snäll som helst, lite "Maya tillbakablick" eftersom hon också gillade att gosa. Verkade iallfall som att Blondie gillade att gosa och bli ompysslad, hon hade inget emot att bli borsta :P

På min fritid (när jag inte rider) gillar jag att vara med kompisar, sitta vid datorn, gå på stan och mer :P


  




Malin :)



Jag heter Malin o jag har ridit sedan 2001.
De första två åren red jag på Lomma ridklubb, o sedan bytte jag till Lödde. Jag är jättenöjd med det bytet o har faktiska aldrig ens funderat på att sluta, trots att jag har gått igenom flera olika medryttarponnyer, som jag sällan har trivts riktigt bra tillsammans med. 2009 slutade jag på handboll för att lägga all min lediga tid på hästar, då med min medryttarponny Rebell, som tyvärr såldes i november samma år. Efter det hittade jag ganska snabbt Minette, som också tog ifrån mig alldeles för tidigt, (när hon var 22) eftersomm hon fick fång som inte gick att bota. Nu har jag hittat en ponny som jag hoppas får stanna hos mig längre, Tara.

När jag inte är i stallet tycker jag mycket om att fota, segla o vara med kompisar, o annat kul. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0